sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Voimaväriä

Vietin taas syntymäpäivääni - tai en siis viettänyt - tällä viikolla... Olin ollut jo pidemmän aikaa sitä mieltä etten jaksa juhlistaa tällaista välivuotta nyt mitenkään - olenhan jo taas uudella vuosikymmenellä ja jotenkin en jaksanut nyt sulattaa tätä asiaa lainkaan. Päätin siis etten juhlista syntymäpäivääni - tavallisuudesta poiketen en valmistanut yhtään mitään tarjottavaa enkä kutsunut ketään kylään. Itse merkkipäivänkin vietin hoitamalla asioita pitkin ja poikin autolla huristellen.

Mutta sainpa kuin sainkin syntymäpäiväfiiliksen!

Mieheni yllätti minut täysin. Illalla kun hän ei ollut vielä edes lähtenyt töistä, sain paikallisen kukkakauppamme kautta kukkalähetyksen mieheltäni. Eihän tuo sinänsä mitenkään ihmeellistä ole, mutta kun lähetyksessä oli mieheni käsin kirjoittama kortti mukana...

Siinä piti "neiti marplen" hieman miettiä miten mieheni oli tuon saanut aikaiseksi. Kunnes muistin, että edellisenä iltana hän oli tullut junalta "hieman myöhässä" kotiin - minä olin luullut että juna oli ollut myöhässä. Mutta miehenipä olikin käynyt siinä välissä kukkakaupassa tilaamassa minulle kukat seuraavalle päivälle ja näin hän oli saanut itsekirjoitetun kortin mukaan.

Mikä ihana ja romanttinen yllätys!

gerberat ja neilikat

gerbera

Kimppuun mieheni oli valinnut meille merkityksellisiä gerberoita ja kukkakauppias oli lisännyt neilikoita ja ruusuja ja tuollaista keltaista vähän piiskun näköistä kukkaa.


neilikat ja ruusut

Mitkä voimavärit!

Näillä taas jaksaa alkavaan viikkoon.

Ja kerkiän vielä osallistua Tainan Kukkailotteluunkin!

 gerbera


Aurinkoa alkavaan viikkoosi!

-Pia-6 kommenttia:

 1. Voi, miten ihanat kukkaset ja wau kerrassaan sun miestä!<3 Olen niin kova ostamaan kukkia, että mies on tainnut lopettaa kokonaan...;)
  Vielä myöhäiset onnittelut tätäkin kautta. Onnea!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih - mies osaa kyllä yllättää ja piristää päivääni :)
   Olin ostanut itselleni kimpun tulppaaneja ajatellen että edes jotain kukkia synttäripäivänäni, mutta mies veti paremmaksi :)
   Kiitos onnitteluista - taas uusi vuosikymmen alkaa..
   Ihanaa viikkoa Sinulle <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Rakastan voimakkaita värejä - ja tässä kimpussa niitä riittää.
   Aurinkoa viikkoosi!

   Poista
 3. Ihanan värikkäät gerberat - mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Gerberat ovat meille merkitykselliset kukkaset - sain toisilla (vai oliko se kolmansilla) treffeillä mieheltäni gerberan silloin joskus kauan sitten ;)
   Kaunista viikkoa :D

   Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)