torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden 2015 muistikuvia

Vuosi 2016 kolkuttelee jo ovelle, mutta vielä on aikaa paketoida tämä vuosi. Kokosin kuvia matkan varrelta - osa löytyy postauksistani ja osa on rannalle odottamaan jääneitä räpsäyksiä. Osallistun tällä myös Pienen Linnun MakroTex-haasteeseen: Muistoja vuodelta 2015.

Aloitetaan kukkasilla - niitähän ei koskaan voi olla liikaa! Ja kukkakuvat olivat ylivoimaisesti enemmistönä postauksissanikin vuonna 2015.
Tänä vuonna kukinta alkoi myöhään, mutta se kesti tosi pitkään, kun kesä tuli oikeastaaan vasta elokuussa ja lämpimistä ilmoista saimme nauttia pitkälle syksyyn.
kollaasi 2015: kukat

Seuraavaksi eniten postasin ruokaohjeita. Minulla on aikoja, jolloin leivon, kokkaan, grillaan paljon ja sitten taas aikoja, kun syömme nopeasti valmistuvia keittoja, valmisruokia tai muuten vaan laiskottaa ja käymme pikaisesti ulkona syömässä. Ruoan laitossa mieheni on parempi - luovempi - minä keskityn enemmän leipomiseen.

kollaasi 2015: reseptit

Erilaisia haasteita sain vuoden mittaan ja niihin vastaaminen on ollut hauskaa ja vaikeaakin. Kiitos kaikille haastajille - ja kiitos niille, jotka jakamiini haasteisiin vastasivat :)

Loppuun vielä kuvia mökkirannasta, kotipihatunnelmia ja tämän joulun värityksestämme.
kollaasi 2015: pihatunnelmia
Mitä ensi vuosi tuokaan tullessaan - tämä vuosi toi paljon uusia lukijoita, opin valokuvaamisesta paljon ja pääsin kurkistamaan ihania blogeja ja tutustumaan mahtaviin ihmisiin postausten takana.

Kiitos kaikille blogimatkassani mukana olleille, sillon tällöin käyneille ja minua facebookissa ja instagramissa seuraaville - kiva vuosi takana - odotan tulevaa!

Oikein kaunista ja turvallista vuoden vaihdetta
ja Onnellista Uutta Vuotta 2016!

-Pia-


20 kommenttia:

 1. Kauniit kollaasit, iloa kaikille aisteille. Mukavaa ja mielenkiintoista vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos helmiriitta! Odottavin tunnelmin ensi vuoteen :)
   Mukavaa vuoden vaihdetta!

   Poista
 2. Ihania kuvia olet julkaissut, tämä oli hieno kooste! Kaikkea hyvää sinulle uuteen vuoteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Menestystä ensi vuoteen sinullekin! :)

   Poista
 3. Upeita kollaaseja! :)
  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Turvallista vuoden vaihdetta ja onnellista uutta vuotta! :)

   Poista
 4. Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle Pia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuta! Aikamoinen rätinä on jo naapurustossa :) Eipä tarvitse itse hankkia raketteja :)

   Poista
 5. Kivoja kollaaseja. Ruokaohjeet ovat hyödyksi kuvineen. Ja muutoinkin kaunista paljon.
  Siunausta vuoteen 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pappilanmummo! Ruokaa tehdessä usein unohtuu kuvaaminen - eipä niistä sitten postauksiakaan viitsi tehdä ;) Jotain onneksi olen saanut muistiin laitettua - yleensä sellaisia jotka olen hyväksi todennut ja pari kertaa jopa itsekin valmistanut :)
   Ihanaa alkanutta vuotta Sinullekin!

   Poista
 6. Oi mitä kuvia täälläkin on! Mulle on jäänyt sun blogista parhaiten mieleen juurikin nuo upeat kukkakuvat, joita olen katsellut kateellisena oman puutarhan kuivettuessa ja kukkien kuollessa. :D Mutta kyllä minäkin joskus onnistun, ehkä jo tänä kesänä! Ihania herkkuja tuossa ruokakollaasissa - erityisesti tuo ylärivin viimeinen on hyvin mielessä, sillä sen postaus taisi olla niitä ensimmäisiä, joita luin blogistasi. Ohje vaikutti hyvältä ja vaikuttaa edelleen herkulliselta! Se on ollut todella usein mielessä, mutta en ole vielä ehtinyt toteuttaa sitä. Ehkäpä yksi lupaukseni tälle vuodelle on, että nyt viimein kokeilen sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emonen :) Kun kaivoin kukkakuvia hakemistoista, niin jäin niitä selailemaan enkä oikein osannut päättää mitä laittaisin tähän postaukseen. Onhan kesä aika mahtavaa aikaa - vaikka talvi-ihminen olenkin. Samoin kävi ruoka-ohjeiden - pari otin taas esille josko tässä jatkuvien pyhien aikana valmistaisi.
   Mukavaa alkanutta vuotta - ja nyt saunaan lämmittelemään :)

   Poista
 7. Nuo kukat ovat kerta kaikkiaan ihania. Eivätkä herkut jää siitä paljon jälkeen. Ja mökillänne on aivan ihana tunnelma.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Kukkakuvia valitessa alkoivat jo sormet vähän syyhytä ja odottaa kevättä... Mutta onneksi tuli pakkanen ja pääsen vielä nauttimaan talvesta ja lumesta :)

   Poista
 8. Kauniit kuvamuistot. Tunnustaudun ihan samanlaiseksi kokkaajaksi. Välillä on hirveä insipiraatio ja sitten on ei taas jaksa tehdä kuin niitä tuttuja turvallisia hyväksi havaittuja ruokia päivästä sekä viikosta toiseen. Oikein hyvää alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Tälle vuodelle tein jonkun asteisen uuden vuoden lupauksen: teen enemmän ruokaa itse :) Perusruokien tekemistä pitää ihan opetella - en ole koskaan ollut hyvä siinä vaan aina on tullut haettua uusia reseptejä ja kokeiltua erilaisia yhdistelmiä. Mutta ruokaremonttiin vaaditaan perusruokien valmistamista, joten siinä on minulle haastetta :)
   Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista
 9. Tuli ihanan kesäinen fiilis katsellasi kukkien kuvia, miten kauniita. Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peggy! Itsellekin tuli melkein ikävä kesää kun noita kuvia selailin :) Mutta nautin kyllä näistä kovista pakkasista - olen vähän outo :)
   Mukavaa alkanutta vuotta!

   Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)