sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kuukauden positiiviset

Koska lokakuu tuntui olevan tosi kiireinen, niin ajattelin koota tähän kuukauden positiivisia tapahtumia. Niitäkin mahtui päiviin :) Monet kuvista olen julkaissut jo aiemmin Instagramin puolella.

positiivinen lokakuu: joulu
Lokakuussa fiilistelin joulua, kun kävin Hyvinkään Lyhtytalossa hipelöimässä lyhtyjä ja koristeita. Myös ihania joululehtiä ilmestyi postilaatikkoon. Näistä sain hyvää matkalukemista, kun matkustimme Turkuun :)

positiivinen lokakuu: juhla

Turkuun meidät tällä kertaa toi hyvän ystävämme ihana kutsu tohtorinväitöstilaisuuteensa. Kuuden vuoden ajan hän on tutkinut puuteollisuuden sivutuotteiden hyödyntämistä pakkausmateriaaleiksi - siis pakkausmuovin korvaajaksi. Upea tilaisuus - hieno juhla - olimme ylpeitä saadessamme kutsun! Kutsu tietysti toi tullessaan iltapukuongelman - eihän minulla sellaista löytynyt! No - nyt löytyy kaksikin kappaletta ;)
Koska tilaisuus oli meille uusi ja outo, ei kameraa kaivettu esiin - ei ehkä olisi ollut edes sopivaakaan.

positiivinen lokakuu: pakkanen
Lokakuussa oli kirpeitä pakkasöitä ja -aamuja - kylmimmillään taisi käydä -7 asteessa :) Takkatuli lämmitti tällaisina iltoina ennen peiton alle kömpimistä. Ja nyt kun olen autoiluun hurahtanut, niin vielä on "maalaisella" opettelemista kaupunkiparkkeeramisessa :) Pysäköintivirhemaksu räpsähti, kun en millään muistanut laittaa parkkikiekkoa - olisikohan parkkikiekkoni edes ollut lainmukainen ;)

Tipulassa-blogissa on kuukauden positiiviset -linkki auki - tämäkin postaus löytyy sieltä!

Positiivista marraskuuta toivottaen

-Pia-4 kommenttia:

 1. Rohkea olet kun niin pitkän ajamattomuuden jälkeen yleensä uskaltaudut "suurkaupunkiin" ajelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D
   Taitaa veri vetää automiehen tyttärellä - suunnitelmissa jo pidempääkin reissua :)

   Poista
 2. Näyttää mukavalta lokakuulta! Mulle myös joululehden ilmestyminen oli yksi kuun kohokohtia ja nyt parina päivänä olen selaillut jouluherkkuja innolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tulla tupsahti jouluherkut-lehtikin tällä viikolla postilaatikkoon! Ihania reseptejä ja vinkkejä...
   Ihanaa joulunodotusta!

   Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)