torstai 10. syyskuuta 2015

#blogisitarina

Kummityttöni heitti helyes-blogistaan minulle haasteen!

Minusta on hauska vastata haasteisiin - pari odottaa vielä julkaisuaan, kun eivät olleetkaan niin helppoja kuin aluksi ajattelin... Ja niin kävi tässäkin haasteessa - ei niin helppo kuin ensin ajattelin. Mutta yritetään...

blogisitarina
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.

blogisitarina: kukat maljakossa

No niin... Minähän olen vasta ihan alkutekijöissäni tämän blogin kanssa. Kesäkuussa 2014 olin jäänyt pois päivätyöstäni ja aloittelin pitkän pitkää kesälomaa ennen yksityisyrittäjän arkea. Ajatukset pyörivät tosi paljon vielä rankassa työprojektissani ja halusin ihan jotain muuta ajateltavaa. Luin erilaisia blogeja ja osaan kävin kommentoimassakin... Siinä sitten kasvoi ajatus omastakin blogista - josko vanha vielä oppisi uutta! Lähdin tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin ja blogger tuntui sillä hetkellä helpoimmalta vaihtoehdolta.

Blogin nimeä mietin - koska en vielä tiennyt (enkä tiedä nytkään) mikä tulisi olemaan blogin "se jokin", niin nimeksi muodostui mieheni ja minun lempinimistä yhdistelmä. Ja näin blogista tuli meidän blogimme - mies osallistuu lukien, kommentoiden sekä keksien aiheita ja kuvauskohteita - sekä hoitaa kotia silloin kun minä olen keskittynyt kirjoittamiseen :) Kiitos hänelle siitä!
blogisitarina: kärhö


Aiheet ovat keskittyneet viimeisinä kuukausina lähinnä puutarhaan. Olemme kuvanneet jo vuosia omaa pihaamme - rakennusajasta lähtien. Kuvista näkee hyvin miten vuosi vuodelta kasvit kasvavat ja tuuheutuvat ja miten piha ja ympäristö muuttuu. Näitä kuvia olen halunnut jakaa myös lukijoilleni.

Lukijani - joita ilahduttavasti olenkin saanut :) - ovat tärkeä syy siihen, miksi haluan oppia vielä paljon kuvaamisesta ja kirjoittamisesta. Jotta postaukseni olisivat mielenkiintoisia ja kehittyisivät, vaatii se vielä harjoittelua.
blogisitarina: vaahtera keväällä


Toivottavasti blogini on kuitenkin kehittynyt tämän runsaan vuoden aikana. Valokuvauksesta olen ainakin oppinut paljon - vielä kun saisin hankittua paremman kameran ja/tai valokuvaukseen hieman koulutusta, niin tulisi vielä parempia kuvia. Teksteissä olen tullut rohkeammaksi - ehkä raottanut vähän maailmaanikin lukijoille. Tarkoitus on kuitenkin pitää blogi kauniiden ja ehkäpä maistuvienkin asioiden kuvakertomuksena kuin avata koko ajatusmaailmaani.

Varsinaisia virstanpylväitä tai käännekohtia ei näin lyhyessä ajassa ole vielä kerinnyt tulla. Yhtenä voin kuitenkin pitää blogini yksivuotissynttärien kunniaksi järjestämääni arvontaa :) Sain lisää ihania lukijoita blogilleni, minusta oli hauskaa ilahduttaa voittajaa ja sain paljon positiivista palautetta.

Näillä eväillä sitten eteenpäin;
toinen blogisyksy alkamassa ja joulukin jo kohta kolkuttelee ovelle.

Haasteen heitän neljälle bloggaajalle, joista haluaisin tietää vähän lisää:

Heidille Ruusumäkeen 
Emoselle Tipulaan
Marikalle Marjakujalle
Tarjalle Parasta aikaa - blogiin


10 kommenttia:

 1. Kiva haaste ja ihanat kuvat!<3 Jatka Pia samaan malliin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! :) Nyt kun illat taas pimenevät, niin malttaa istahtaa koneen ääreen ja ehkä nuo luonnoksina olevat tekstitkin vielä valmistuvat :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta Pia! Tulikin hyvään saumaan tämä haaste, kun blogiini on tupsahtanut yhtäkkiä uusia lukijoita. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! Ihana lukea, miten paljon blogi onkaan sinun ja miehesi yhteinen juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Meitä kun on vaan kaksi, niin moni asia liittyy toiseen :)

   Poista
 4. Kiitos Pia haasteesta, koitan saada jonkun tarinan aikaiseksi:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta! Mielelläni vastaan tuohon :).

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)