maanantai 8. toukokuuta 2017

Fanitan

Joka kevät toukokuussa vaaditaan istumalihaksilta sietokykyä.

Television ääressä tulee vietettyä aikaa vaikka pihatyöt vaatisivat enemmän huomiota ja kevätväsymys vaanii takaraivossa - siis fanitan lätkän MM-kisoja ja Euroviisuja!

Ja harmittavasti molemmat ovat aina parhaaseen pihan kevätpuuhasteluaikaan.


narsissi


Onneksi nyt on ollut näitä aurinkoisia päiviä ja virkeyttäkin on ihme kyllä löytynyt pihatöihin. Viime keväänä tuli tehtyä oikein urakalla isompia siistimisiä ja karsimisia ja tälle keväälle on suunnitelmat jo valmiina, kun jatketaan syksyllä aloitettua alueiden järkeistämistä.

Vielä on pihalla multakasaa levittämättä ja sepeliä pitäisi sen jälkeen tilata, mutta onhan tässä tätä kesää vielä jäljellä :)

vaahtera


Mutta ne fanitukset - lätkä ja viisut!

Olen aina ollut lätkäfani ja viisuja olen seurannut "puolella korvalla"....

Lätkän MM-kisat 5. - 21.5.

Kisastudio omassa olohuoneessa on viimeistään finaaleissa järjestettävä. Hurrattava ja harmiteltava pelien edetessä.

Tänä vuonna lätkäkisat alkoivat Suomen osalta hieman (?) alakanttiin - ensimmäinen peli voitettiin nipin napin ja toinen sitten rökälemäisesti hävittiin. Toivottavasti saavat ketjut kuntoon ja peli-ilon takaisin tämän päiväiseen peliin. Muuten voi käydä vielä niin ettei Suomi ole edes jatkopeleissä... Harmitus!


Eurovision laulukilpailut 9. - 13.5.

Reilut kymmenen vuotta sitten aloimme seurata Euroviisuja vähän tarkemmin ja tietysti Lordin voitto vuonna 2006 räjäytti potin :) Sinä vuonna jostain syystä tallensimme viisut digiboxiin vaikka istuimme kuin tatit sohvalla koko karsintakisan ja finaalin. Onpa tuota Lordin Euroviisu-esiintymistä tullut sitten katsottua myöhemminkin. Oli se vaan niin hyvä!

Toinen järisyttävä kokemus viisuissa minulle oli vuoden 2014 Conchita Wurstin esiintyminen - niin huikea ääni, musiikki, sanat ja se lavashow valoineen. Huh - tuotakin esitystä olen katsonut useamman kerran.


Tänä vuonnahan meitä edustaa Norma John kappaleella Blackbird. Hieman erilainen ja erottuva muusta tarjonnasta - ehkä tuollainen nyt puree tänä vuonna - toivotaan toivotaan! Peukut pystyyn ja kisaeväät kuntoon tiistai-illaksi, kun Suomi karsii tiensä lauantain finaaliin :)

mäntyJos joskus toivon huonoa säätä, niin juuri nyt, jotta pihatyöt voi kokonaan unohtaa ja keskittyä jännittämään :)

Oikeasti toivon kuitenkin hyvää säätä ja itselleni virtaa jaksaa hoitaa arkiaskareet ja sitten vielä nauttia hyvästä viihteestä jäällä ja viisulavalla!


Mites sinä - oletko lätkä- tai viisufani?

-Pia-
4 kommenttia:

 1. Oli vähän noloa hävitä Ranskalle...mutta näin tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli - ja vielä noin rutkasti :(
   Mutta se oli vain yksi peli - kohta jännitetään seuraavaa :)
   Iloista peli-iltaa!

   Poista
 2. Olen lätkäfani ja eilen oli jo niin herkullinen tilanne kun Suomi johti Tsekkejä vastaan 3-0, mutta lopputulos oli sitten mitä oli.

  Euroviisuja olen seurannut lapsena ja nuorena, mutta nyt, en voi sietää koko suureellista showta!

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lätkämatsi oli kyllä katastrofi. Seuraava peli onkin sitten pakko voittaa jos mielivät jatkaa...

   Viisut ovat kyllä jossain määrin aika suureelliset - jotkut esitykset aika karmeita, mutta jotenkin viihdyttävä kokonaisuus :) Saas nähdä miten tänä vuonna on järjestetty.

   Kivaa viikkoa Kristiina sinullekin!

   Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)