sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Tammikuu takana

Ihan uskomatonta, että vuoden ensimmäinen kuukausi on jo ihan loppusuoralla. Pari päivää ja alkaa helisevä helmikuu. Mihin nuo päivät ovatkaan menneet?

Tammikuussa paukkuivat pakkasetkin, mutta juuri tällä hetkellä rännit kolisevat, kun vettä on satanut koko viikonlopun. Lumi on sulanut ja jäätynyt luistinradoiksi pihoille - hiekotushiekkasäkit ovat käyneet paikallisessa rautakaupassa hyvin kaupaksi. Itse haimme sieltä eilen taas kaksi säkkiä. Onneksi ainakin toistaiseksi olemme pysyneet pystyssä kiiruhtaessamme juna-asemalle pimeässä aamussa. Ja pimeää onkin ollut - aurinko on näyttänyt hyvin harvakseltaan - yksi viikonloppu taisi olla kokonaisuudessaan aurinkoinen niin, että työssäkäyvätkin pääsivät nauttimaan valosta ja jopa jo suunnittelemaan kevätkylvöjä :)  Mutta sitten taas tuli sumu, sade, arki... Toivoisin vielä kunnon talvea pakkasen ja lumen kera - ihan vielä ei ole aika kevään saapua. Kevätaurinko hangen päällä - sitä kaipaan!

talvi


Mutta mitä on tammikuu tuonut tullessaan? Suurin ja innostavin asia blogimaailmassani on ehdottomasti Kublo! Joku teistä on ehkä huomannutkin, että tuohon oikeaan laitaan on ilmestynyt sininen logo KUBLO, Keski-Uudenmaan blogit. Minulla oli ilo ja kunnia päästä tähän vuoden alusta perustettuun, keskiuusmaalaisten sisällöntuottajien yhteisöön. Yhteisön taustalla toimivat Minna Luoma alias Rouva Sana ja Sari Laiho Muinainen-blogista. Näihin molempiin huikeisiin naisiin tutustuin Viisi vinkkiä luovuudesta kirjoittajille ja bloggaajille - illassa joulukuun alussa. Nyt odotan sitä hetkeä, että arkityöni antaa myöten ja pääsen taas keskittymään postaamisiinkin kunnolla.

tulppaanit
 
Omassa normaalissa elämässäni tapahtumia on ollut jokseenkin rauhallisesti. Töitä olen tehnyt enemmän kuin suunnittelin, mutta toisaalta myös mielenkiintoiset järjestelmäkehitysprojektit vievät aikaa, kun niihin haluaa oikeasti paneutua. Tykkään työstäni todella paljon - ja kun saan tehdä sitä oman yrityksen lukuun, niin siitä saan vielä enemmän intoa tehdä työni hyvin. Kuukauden laskutusta tehdessä sitä aina iloitsee, että on ollut töitä ja että saan tehdä juuri tätä työtä! :) Tulevaisuudesta en osaa vielä sanoa - haaveita kun ihmisellä aina on, niin minäkin haaveilen aina uusista ja mielenkiintoisista projekteista vaikka ihan toiseltakin alalta. Kuka tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

Kokosin alle instaan julkaisemiani kuvia - niistäkin paistaa läpi tammikuun arki ihanuuksineen ja ikävyyksineen, mutta jokaisesta päivästä löytyy aina jotain positiivista, kun oikein tarkkaan katselee!


tammikuu

Mukavia tammikuun viimeisiä päiviä
- valoisuus lisääntyy joka päivä! :)

-Pia-


8 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat blogissa ja samaa toivon sinnekin. Tänä talvena ei lunta ole juuri nähty kuin marraskuussa pari viikkoa ja joulun paikkeilla vähän, niin että mieli oli hyvä ja valoinen luonto kivemman näköinen. Ei sitä tiedä vaikka helmikuu vielä innostuu lumeilemaan, sitä kyllä toivoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Kyllä sitä lunta ja pakkasta kaipaa - kevätkin on silloin tervetulleempi.

   Poista
 2. Kyllä päivät/viikot ja kuukaudet menee ihan vilisten...:) Talvea kaipaan minäkin ja lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime yönä satoi märkää lunta - tänään se on melkein sulanut pois, kun lämpötila on plussalla... Huoh! Mutta en menetä vielä toivoa talvesta :)
   Kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. Mukava yhteenvetopostaus tammikuulta! Minäkin toivoisin vielä nättiä talvikeliä, eikä tällaista pääkallokeliä kun ei meinaa pystyssä pysyä... Päivien pidentymisen alkaa tosiaan jo huomata, ihanaa kun valo lisääntyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hensku! Vielä on matkaa oikeaan kevääseen, joten kunnon talvi tähän väliin vielä ennen kuin kevättohinat alkavat olisi tarpeen :)
   Liikutaan varovasti liukkailla!

   Poista
 4. Silmäni tarttuivat ensimmäisenä blogisi kauniiseen bannerikuvaan ja jäin oikein katsomaan kuvien ihanaa tunnelmaa. Todellakin, kyllä täälläkin kaivataan kevätaurinkoa hankien päällä. Reilun viikon takainen viikonloppu Tuusulanjärven jäällä antoi pientä esimakua siitä, mitä se voi parhaimmillaan olla, mutta kas - niin kuin meidän talviin nykyään kuuluu, se oli sitten vain parin päivän hurmos. Ei ole samanlaisia säitä - tai jäitä - enää näkynyt, ei.

  Ihanaa, että liityit mukaan Kubloon. Olet juuri oikea bloggaaja yhteisössä <3.

  Kublon päätarkoitus on luoda verkostoitumismahdollisuuksia keskisellä Uudellamaalla asuvien sisällöntuottajien (eli muun muassa bloggaajien, tubettajien ja instaajien) kesken, ja tuoda heidän sisältöjään tutummaksi omalla kotiseudulla asuville ihmisille. Mielenkiintoisia sisältöjä luodaan siis muuallakin kuin paikallislehdissä :).

  Valoa ja sisältöjen tuottamisen iloa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Olen ihaillut instassa kuviasi Tuusulanjärveltä ja tuollaisia päiviä toivoisi paljon lisää! Pari talvea sitten ostamamme sukset ovat vielä sisäänajamatta, kun talvet ovat olleet näin lumettomia :( Luistimilla olisi enemmän käyttöä... Varastonperukoilta nekin jostain löytyy - ehkä :)

   Kublosta löysin "vanhoja tuttuja" sekä ihania uusia tuttavuuksia - yhteinen matka vasta alussa, mutta matkasta tulee varmasti mielenkiintoinen!

   Kaunista viikkoa! <3

   Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)