sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Uusi ihana kameralaukku - black like my dress

Muistatko kun viime elokuussa sain mieheltäni lahjaksi Olympus-kameran?

Kamera on ollut ahkerassa käytössä, mutta ongelmana on ollut kameran ja tarvikkeiden pakkaaminen matkoille mukaan milloin minkäkinlaiseen kassiin kaulaliinoihin ja pyyhkeisiin käärittynä. Piti varoa linssejä, salamaa, objektiiveja... Ja aina kamera oli joko hankalasti muiden tavaroiden keskellä tai sitten se roikkui turistimaisesti kaulassa...

Ei hyvä :(



black like my dress olympus leather bag

Vaan sittenpä näinkin kuvia Olympuksen kameroista ja taustalla näkyi kaunis ja yksinkertainen kameralaukku.... TAHTOO TUOLLAISEN - parahdin....

Ja mistäpä sellaisen sitten äkkiä löytää - oli lauantai-ilta ja kaupat kiinni. Siitä sitten miettimään ja googlettamaan. Erilaisista verkkokaupoista löytyy - toimitusaika 3-5 päivää tilauksesta... ja toimitusmaksut...

Sittenpä tuli lauantai-iltana eteen, että telkkarimme sanoi sopimuksensa irti jo pitkän aikaa kiukuteltuaan ja mies oli jo Verkkokauppa.comista katsonut uuden tv:n valmiiksi. Sunnuntaina kiltti veljeni lähti meitä Jätkäsaaren Verkkokaupan myymälään kuskaamaan - itse en tohdi Helsingissä vielä ajaa - ja tuotevalikoimaa etukäteen kurkkiessani huomasin, että juuri SE OIKEA kameralaukku löytyy myös myymälän valikoimista!!!

Hintakin (79,90) on halvempi kuin useissa verkkokaupoissa.

black like my dress olympus leather bag

Laukku on mustaa nahkaa ja sisusta on vaalea lohenpunainen. Väliseinät ovat pehmustettuja ja siirrettäviä - tarrakiinnityksellä voi asentaa mihin kohtaan tahansa. Sisätaskuun saa vielä mukaan vaikka kännykän, pankkikortin, ajokortin...

Tätä saa myös vaalealla nahalla (Nude), mutta "black like my dress" sopii minulle paremmin!


black like my dress olympus leather bag

Laukussa on pitkä olkahihna, jota voi myös säätää, ja kaunis kiiltävä magneettisolki - ja kyllähän tuo näyttääkin enemmän olkalaukulta kuin kameralaukulta.

Ja koko ihanuus oli pakattu kauniiseen laatikkoon pehmeässä pussukassa. Nämä kaikki yksityiskohdat yhdessä saivat tuotteen tuntumaan vieläkin houkuttelevammalta.

Katselin muitakin lisätarvikkeita kameroihin - ihania iltalaukkumaisia ketjuja, rannehihnoja...

Kamerani Olympus Pen E-PL6 + kaksi objektiivia mahtuvat oivasti laukkuun, joka on ihana ottaa reissuihin mukaan. Tavarat pysyvät järjestyksessä eikä tarvitse miettiä miten pakata tarvikkeet, kun kamera roikkuu kaulassa.

Ihan täydellinen minun makuuni!

Nyt vaan kamera joka paikkaan mukaan, kun on kaunis laukkukin sille :)


Mukavaa alkavaa huhtikuun viimeistä viikkoa toivotellen

-Pia-



10 kommenttia:

  1. Ihana!<3 Mulle mies osti sellaisen paljon, paljon, teknisemmän näköisen kameralaukun...Pitäis varmaan vihjata, jos jossain vaiheessa vaikka saisin jonkun hieman naisellisemman.;D
    Nyt niitä kukkia kuvaamaan Pia!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih - nyt ei enää ole mitään syytä olla kuvaamatta - kamera kulkee mukana varmasti useammin, kun voi huoletta napata laukun olalle :)
      Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

      Poista
  2. Kivan käsilaukkumainen kameralaukku, tyylikäs! Kivaa viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hensku! Nyt on sellainen laukku, jonka ottaa mielellään mukaan kun tavarat ovat koko ajan järjestyksessä ja helposti mukana.
      Kivaa tiistaita - meillä sataa räntää :)

      Poista
  3. Tuo on kyllä kaunis ja kätevän kokoinen! Ostin itsekin jokin aika sitten omalle Olympukselleni laukun, mutta valitsin hieman arkisemman, kun tuo sinun ostamasi olisi mulle ollut liian "fiini". Nyt on helppo kuljettaa kameraa mukana minne vaan.
    Kivoja kuvauksia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina :) Ihastelin laukkua nudena, joka oli hurmaava, mutta tuntui liian "naiselliseltä" ja kun musta on mielivärini pukeutumisessa, niin ajattelin että mustana tämä on arkisempi ja helpommin yhdisteltävissä.
      Ihanaa tiistaipäivää!

      Poista
  4. Tosi nätti. Mulla sata ja yksi erilaista laukkua ja reppua, mutta en ole vieläkään löytänyt sitä oikeaa. Tai siis viimeisin reppuhankinta on todella loistava, mutta se on lähinnä sellainen, johon mahtuu melkein koko kamerakalustoni eli ihan pikkukuvaukseen ei sitä viitsi mukanaan raahata. Etsintä jatkuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina! :) Kun itse olen tällainen "satunnainen kuvailija" niin oli ihana löytää laukku, joka ei näytä kameralaukulta, kun se antaisi ihan väärän kuvan minusta ;)
      Mukavaa kuluvaa viikkoa - vaikka juuri nyt ilma on täynnä räntää...

      Poista
  5. Apua, tuohan on oikeasti ihan superkaunis kameralaukku <3. Ei kameralaukun näköinen ensinkään.

    Saisikohan samantyppisiä myös muille merkeille ts. onkohan sellaisia, johon mahtuisi hieman isompikin kamera tilpehööreineen...<3? Tahtoisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan Rouvaseni :) Kaikki muut laukut tuntuvat oikein huutavan että ovat kameralaukkuja ja antaisivat minusta ihan väärän kuvan - tämä on huomaamaton ja erehdyttävästi tavallisen olkalaukun näköinen ja sen kanssa on helpompi sulautua joukkoon ;)
      Lumisateisia terveisiä! <3

      Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)