sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Vappu ja räntäsade

Kun sää ei juurikaan houkuta painamaan ylioppilaslakkia päähän Mantalla eikä lähtemään kuohujuoman kanssa picnicille, niin täytyy miettiä mitä muuta sitä voisi sitten tehdä.

Vaihtoehtona on vaikka järjestää peli-ilta kotona. Kerätä porukka kasaan ja pelata erilaisia lauta- tai korttipelejä hyvän ruoan ja juoman kera. Me pelaamme useinkin erilaisia pelejä, joita tulee hankittua vähän väliä lisää. Suosituimpia ovat erilaiset tietovisat ihan perinteisestä Trivial Pursuitista lähtien.

Uusin hankintamme on Suomi Tietopelin Suomi100 -versio, jossa kysymykset on päivitetty tuoreempiin (edellinen versiomme on vuodelta 2004). Pelinappulatkin ovat teeman mukaiset.

Tactic Suomi100 lähtö


Säännöiltään peli mukailee perinteistä tietovisaa: kysymyksiä eri aihealueilta (kulttuuri, historia, urheilu, yleistieto, maantiede, luonnontiede) vastausvaihtoehtoineen.

Tactic Suomi100 valinnat


Mukava piirre on, että kaikki kisaajat vastaavat kysymykseen ja näin ollen pelistä tulee oikeasti kisa siitä, kuka on ensimmäisenä maalissa :)

Tactic Suomi100 vastaukset


Pelin säännöt eivät itsessään ei ole mitenkään vaikeat ja joskus ihan puhtaalla arvauksellakin pärjää, mutta kysymykset ja vastausvaihtoehdot saavat kyllä keskustelua aikaiseksi. Muutama kysymyskortti vastauksineen on pitänyt ihan googlesta tarkistaa :)

Ja siitäpä sitten aasinsiltana asiakaspalveluun, jota pelin toimittajalta saimme ja joka ansaitsee tulla julki, koska se oli erittäin hyvää ja hyvästä palvelusta pitää aina kiittää!

Peliä olemme nyt muutamia kertoja pelanneet ja kysymyskortteja on niin paljon ettei pinoja ole vielä kertaalleenkaan  käyty kokonaan läpi.

Huomasimme kuitenkin, että osa kysymyskorteista oli varmaan liian tuoreina pakattu pakkausmuoviin, koska niistä osa oli kiinni toisissaan eikä irrottaminen onnistunut rikkomatta korttia. Harmitus!
Ja parissa kortissa oli painossa tapahtunut virhe - oikea vastaus kortin kääntöpuolella ei ollutkaan kysymyspuolen kysymyksen vastaus - vielä suurempi harmitus!!

Tästä laitoimme pelin toimittajalle Tactic Games Oy:lle sähköpostia, jossa kerroimme tilanteesta ja siitä kuinka tyytyväisiä muutoin olemme olleet heidän peleihinsä.

*** Oletko muuten tietoinen, että Tactic Games Oy on kansainvälinen ja laajasti tunnettu suomalainen perheyritys,
jonka historia ulottuu puolen vuosisadan taakse (1967 - hyvä vuosi;)
ja Kimble-lautapeliin?

Sähköpostiimme saimme erittäin ystävällisen pahoitteluvastauksen ja lupauksen uusien kysymyskorttien toimittamisesta - ja vielä vihjauksen jostain hyvityksestä... Jäimme jännityksellä odottamaan.

Muutaman päivän päästä postiin tulikin paketti, jossa oli uudet kysymyskortit (kaikki kunnossa) ja lisäksi hyvityksenä matkaversio Party Alias -pelistä sekä King of Colours - itse väritettävät pelikortit.

Tactic hyvityspaketti


JEE - lisää pelejä!!

Tämä hyvitys oli varmasti yrityksen näkökannalta hyvinkin pieni kustannuserä, mutta asiakkaan näkökulmasta hieno ele, josta tuli hyvälle tuulelle, kun mitään tällaista ei odottanut.

Nyt on kysymyskortit kunnossa ja niitä voi ladata lisää (200 kpl) ilmaisesta sovelluksesta, jos tuntuu että tietää jo kaikki muut...

***

Tänään on vappuaatto ja pihalla on enemmän tai ainakin saman verran lunta kuin jouluaattona. 
Ei anneta sään masentaa - vietetään mukava kevään juhla ja laitetaan liput huomenna liehumaan sen kunniaksi.

Oikein hauskaa ja ihanaa Vappua ja kevään juhlaa!!

-Pia-6 kommenttia:

 1. Uusia pelejä on aina kiva hankkia, mutta vaikeaa on kaupassa tietää mikä peli olisi sitten oikein mieluisa.
  Hienoa asiakaspalvelua saitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina kommentistasi!
   Tuo on totta - joskus on käynyt niin, että peli tuntuu kaupassa tutustuessa kivalta ja toimivalta, mutta sitten pelatessa se ei oikein miellytäkään.

   Hyvästä asiakaspalvelusta ei juurikaan kiitetä - yleensä vain huono palvelu saa julkisuutta. Minä aion vastakin kertoa kun saan hyvää palvelua.

   Ihanaa toukokuuta!

   Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)