torstai 17. elokuuta 2017

Kesän kuulumisia ja taidetta

Elokuu on jo taittunut loppupuolelle ja kesä on ollut ihana!

Välillä on satanut ja välillä helle saanut etsimään varjopaikkaa, mutta kokonaisuutena koko kesä on ollut juuri sopivan aurinkoinen ja toisaalta sadetta on saatu niin ettei ole tarvinnut kastelukannun kanssa juosta pihamaalla.

Kesätapahtumia on tullut kierrettyä ja käyty jälleen kerran Visbyssä, Turussa ja Naantalissa - vakiovierailupaikkoja meille. Näistä saattaa tulla postausta myöhemmin.

Vietimme mieheni kanssa myös kymmenvuotishääpäivää ja sen kunniaksi olimme varanneet Gustavelundista yön, koska hääpäivämme osui juuri sopivasti Tuusulan Taiteiden yön kanssa samalle päivälle.

Vuokrasimme hotellilta fillarit joilla kuljimme Rantatietä ja Kirkkotietä edestakaisin. Pysähtelimme erilaisiin tapahtumiin, mutta tuntui monessa paikassa olevan pääasiana oluen jonottaminen ennemminkin kuin esim. musiikin kuuntelu, kun istumapaikkoja oli vain anniskelualueiden sisäpuolella. Meitä kiinnostivat enemmän kulttuuri ja taide kuin hanaolut, joten jatkoimme matkaa...


Gustavelundin puistossa
taidetta hotellin puistossa
Muutoin meillä oli oikein ihana ilta ja nautimme lämpimästä kesäillasta ja auringonlaskusta Tuusulanjärven rannalla :)

Tuusulanjärvi
Taistelukoulun saunarannassa
Lauantaina sitten iskikin Kiira-myrsky ja suunnittelemamme retki Sibelius-valoteoksen julkaisutapahtumaan peruuntui, mutta kävimme siellä sitten sunnuntai-iltana hämärissä kuvaamassa. Vettä satoi, mutta puun alla nojaillen sain muutamia kuviakin otettua :)

Sibelius valoteos


Sibelius valoteos
Sibelius-valoteos


Valoteoksen on suunnitellut valotaiteilija Toni Luode ja se koostuu led-valaistuista putkista kelluvan alustan päällä ja löydät sen Tuusulanjärvestä Gustavelundin rannassa.

Yksinkertainen on kaunista!

Valoteosta voi käydä ihailemassa kuukauden ajan. Ilta oli vielä aika valoisa kuvaushetkellä, mutta iltapimeällä teos on varmasti vielä vaikuttavampi.


Vielä tämä viikko meillä mieheni kanssa yhteistä lomaa jäljellä - sitten alkaa taas arki ja uudet tuulet puhaltavat :)


Ihanaa elokuuta - ja varaa kalenteriin aikaa 25. - 27.8. ;)

-Pia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)