keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Marraskuu on pian ohi

Marraskuun viimeinen päivä - huomenna vuoden juhlavin kuukausi alkaa.

Mieliala on vaihdellut iloisesta joulun odotuksesta syvimpään haluttomuuden tilaan.


Valona ja kuusi

Onneksi ajatukset ovat taas jo pikkuhiljaa kääntyneet positiivisempaan ja tuleva pitkä viikonloppu - meillä molemmilla - tuo sitä kaivattua yhteistä aikaa ja suunnitelmissa on saada koti joulukuntoon siivouksineen päivineen ja loput lahjat hankittua sekä joulukortit askarreltua loppuun.

kortit ja tortut

Ja perinteisesti olemme itsenäisyyspäivänä leiponeet piparkakkutalon (mökin)  :) Siinähän se samalla menee kun katselee juhlavastaanottoa televisiosta.

 
Tänään paistaa meillä aurinko - kuten eilenkin -
ja ensimmäinen talvikuukausi on edessä.
Nautitaan!

-Pia-
4 kommenttia:

 1. Olipa hyvä lukea tekstiäsi. Minulla myös nuo mielialat vaihtelevat joulusta. Välillä sitä ilolla odottaa. Välilllä ajattelee, että valtava touhu yhdestä joulusta, ei millään viitsisi. Tänään ei ole joulufiilis päällä. Ehkä huomenna sitten, kun alkaa joulukuu.
  Mukavaa joulunodotusta, Pia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Ihana huomata ettei ole ihan yksin ajatusten kanssa. Laitoin taustalle soimaan jouluradion netin kautta - sieltä kun voi valita mielialan mukaan erilaista joulumusiikkia - nyt tarvitsen kauneimpia joululauluja :D
   Mukavaa huomenna alkavaa joulukuuta ja joulun odotusta sinullekin!!

   Poista
 2. Mulla on hiukan joulufiilis tänään kun väsäsin joulukalenterin kahdelle nuorimmalle lapsenlapselle. 48 pikku pakettia tuli paketoitua!
  Oikein ihanaa joulun odotusta sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikeaa! Tuostapa varmasti tulee joulufiilis - taidanpa paketoida jo muutaman lahjan, jos paperin taittelusta, paketin koristelusta ja joulumusiikista saisi kiinni punaisen langan päästä.
   Ihanaa joulun odotusta sinullekin!!

   Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)