Sitten löytyy parin pastapussin pohjalta gnocchi- ja täysjyväpenne -pastoja.
Jääkaapissa on sitruunapestoa, minitomaatteja ja meetvurstimakkaran siivuja.
Ja avaamaton purkki vuohenjuustokuutioita.
Maustehyllystä nappaan vielä oliiviöljyä ja valkosipulin kynsiä.
Vesi kiehumaan ja pastat kypsymään - siinä menee reilu kymmenen minuuttia.
Oliiviöljy pannulle kuumenemaan ja sekaan valkosipulisilppu, meetvurstisiivut suikaloituna sekä puolitetut tomaatit.
Kun pasta oli kypsää - sekoitin pannulta makkarasiivut ja tomaatit joukkoon, lisäsin purkillisen vuohenjuustokuutioita ja pari lusikallista sitruunapestoa. Ja kaikki iloisesti sekaisin.
Pihan yrttilaatikosta mies nappasi basilikan lehtiä kuin ainakin aito italialainen kokki.
Olipa hyvää "nappisoppaa" :)
Suunnitelmissa oli vielä päivällä, että paistan joulutorttuja, mutta tämän päivän työtunnit ja parin tunnin työmatkat päälle tekivät tehtävänsä. Torttuja sitten vaikka viikonloppuna.
Mutta mieltä piristää tieto, että...
...enää 100 päivää Jouluun!
-Pia-
Jääkaapin yllätykset on monesti ihan parhaita aterioita :)
VastaaPoistaNäin on ja niissä ei lasketa kaloreita :)
PoistaKivaa perjantaita <3