sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Nostan hattua

Tässä kaiken kiireen keskellä pieni muistutus että hengissä ollaan....

Seuraan samalla ulkolämpömittaria josko lukemat lähestyvät nollaa ja ulos pitää rientää hallaharsojen levittelyyn - tai ei minulla edes ole hallaharsoja tarpeeksi, kun puutarhaliikeestä olivat loppuneet... Suodatinkangas saa ajaa saman asian!

Kevät tuli kohisten ja rikkaruohot valtasivat pihamaat - omani sekä äitini. Ja kun äitini on jo iäkäs ja hänelle konttaaminen ja kyykistely ei enää ole hyväksi, niin minäpä olen sitten "reippaana" siivonnut hänenkin pihaansa: kääntänyt, karsinut, nyppinyt, haravoinut, kärrännyt... - raskaimpiin töihin sain onneksi mieheni ja veljeni avuksi.
Eihän tässä muuten mitään hätää olisi, mutta kun äidin 80-vuotis synttärit ovat alkavan viikon perjantaina, niin pihat pitää saada kuntoon ja leivottava tarjoamiset. Kaikki tämä on kivaa puuhaa, mutta kun päivätöitäkin oli vähän (lue: aika paljon) yli odotusten, niin aika on ollut kortilla ja päivät ovat venyneet ansiotöiden, myöhästelevien junien ja pihatöiden vuoksi - siinä ei enää ole riittänyt energiaa postaamiseen - joskus olen yrittänyt kommentoida muiden blogeja, mutta sekin on jäänyt, kun uni on voittanut väsyneen :)

Mutta nyt minulla on koko viikko lomaa - eli siis monen monituista tuntia aikaa tehdä kaikkea ihan rauhassa :)
Ja juhlien jälkeen enää pari viikkoa töitä ja sitten juhannuksesta alkaa kunnon kesäloma - elokuussa joskus sitten takaisin työelämään :)

Nostan hattua kaikille teille, joilla tämän kaiken keskellä on vielä lapsia, lasten harrastukset ja omatkin harrastukset - minä en kerkiäisi mitään niistä hoitaa kunnolla :)

paiqo:ihan pihalla
Kuviakaan en ole juuri pihalta napsinut - muutama ehkä jo instagramistakin tuttu: 
syreenit ovat jo kukkineet, juhannusruusu kukkii parhaillaan, hopeahärkki availee nuppujaan, mansikat ovat raakileilla ja karviaisia saa jo kohta kerätä :)

Ihanaa alkanutta kesäkuuta 
- nautitaan tästä kauniista vaikkakin kiireisestä vuodenajasta!

-Pia-


4 kommenttia:

 1. Hattua nostan minäkin - sinulle, kun jaksat järjestää juhlat ja kaiken siihen liittyvän omien juttujen lisäksi. Voimia sinulle ja oikein leppoisaa lomaa sitten juhlien jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! <3 Minusta on kiva järjestää juhlia ja nyt kun lomaviikko alkoi, niin stressikin vähän laski :)
   Aurinkoa päivääsi!

   Poista
 2. Kaikki ajallaan ja tärkeimmät ensin, kuten juurikin ne omaiset ja oma lepo <3
  Jaksamisia ja kivoja syntymäpäiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! <3 Pihajuhlista taitaakin tulla sisäjuhlat kun niin kylmää säätä lupailevat - mutta ei anneta sen haitata :) Shaalit ja viltit on kaivettu esiin, jos joku haluaa ulkona istua :)
   Ihanaa alkanutta viikkoa!

   Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)