tiistai 16. joulukuuta 2014

Jouluvalmisteluja

Aikaa on vierähtänyt viime päivityksestä. Syksy olikin kiireisempää aikaa kuin kuvittelin. Oman yrityksen kautta töiden teko piti olla tahdiltaan rauhallisempaa kuin palkkatyöläisenä, mutta toisin kävi... Toisaalta sehän on vaan hyvä, että asiakas on aktiivisesti kasvava ja kehittää järjestelmiään - näin minä pysyn toistaiseksi leivän syrjässä kiinni.
***
Tässä sivussa ovat jouluvalmistelut jääneet harmittavasti taka-alalle. Mutta jotain pientä kuitenkin jo on tullut tehtyä. 

Asia, josta olen tosi ylpeä - kun en ole koskaan ollut mikään askartelija - on, että päätökseni piti ja sainkin askarreltua joulukortit itse. Ja lähetettyäkin ne ajallaan.
Eihän niistä mitään hienoja tullut, kun taitoa ei vielä ole, mutta hauskaa niiden tekeminen oli. Vinkkejä hain erilaisista blogeista - kiitos kaikille tuntemattomille, joiden sivuilla kävin kurkkimassa.  

Tässä osa valmistuneista korteista...

***
Joulukoristelaatikoita availlessani tulin taas hyvälle tuulelle, kun käsiin tuli parhaat joulukoristeeni. Minulla on pari koristetta, jotka joka joulu löytävät paikkansa kotoa.
Ensimmäisenä on kummityttöni pienen pienenä tyttönä tekemänsä joulukortit minulle. Ne ovat maailman parhaat joulukortit ikinä! Joka vuosi ne saavat näkyvältä paikalta oman tilansa.Toisena jokajouluisena koristeena on enkelimobile - sain sen joskus nuorena äidiltä ja siitä lähtien sen olen ripustanut kattoon - nykyisessä kodissa se on keskellä olohuoneen kattoa. Niin korkealla että kukaan ei siihen kolhaise päätään. Enkelit ovat posliinia tai muuta helisevää ainesta - pakkauksesta pois ottaminen ja varsinkin joulun jälkeen taas pakettiin pakkaaminen vie aikaa, kun jokainen enkeli pitää erikseen pehmustaa laatikkoon. Mutta on se sen arvoista!
***
Toinen ikinä tekemäni piparkakkutalo on jo meidän perinteemme ;) Viime jouluna perinteen aloitimme ja nyt sitä sitten jatkettiin. Itsenäisyyspäivänä talo leivottiin ja saimme sen koristeltua ja koottua ennen joulua vaikka aika tuntuu olevankin kortilla.Eiköhän se tästä taas tänäkin vuonna Joulu tule...

4 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja olet askarrellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - niitä oli oikein hauska tehdä - ja mitä kaikkea ihanaa askartelutarviketta maailmassa onkaan....

   Poista
 2. Tosi hienoja kortteja!! Hienompia nuo ovat ku omat väkerrykseni parin vuoden (tai näköjään vähän pidemmänkin ajan) takaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih ;) mutta nuo sinun tekemät on aivan ihanat - olit tosi pieni kun sain ne ja siitä lähtien ne ovat olleet joka joulu esillä :D vähän kimalteet karisseet mutta se ei haittaa

   Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)