sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Erilaisia virstanpylväitä - iloisia ja haikeita

I
Syksy on taas piirun verran pimeämpi. Kesä on nyt ihan varmasti jo takanapäin ja voi alkaa jo valmistella sitä vuoden suurinta juhlakautta.

II
Tänä päivänä tasan kolme vuotta sitten ryhdyin toiminimiyrittäjäksi. Töitä on riittänyt ja nyt olen vetänyt hieman henkeä ja pohtinut mihin suuntaan sitä lähtisi seuraavaksi. Täytyy ainakin aktivoida erilaiset somekanavat ja linkedinit asian tiimoilta.

III
Kesäkukkaset vaihtuvat syysistutuksiin terasseilla ja parvekkeilla. Viimeiset kesäkukkaset sinnittelevät vielä hetken ennen yöpakkasia.

harakankello jaksaa vielä kukkia

etukuistin asetelma

IV
Iki-ihana #kukkailottelu loppuu toistaiseksi - toivottavasti jää vain tauolle. Mansikkatilan mailla - blogin Taina on ahkerasti puolitoistavuotta emännöinyt joka viikkoista kukkailottelua, johon minäkin olen hyvin usein osallistunut. 
Kiitos Tainalle tästä ja odotan mielenkiinnolla mitä uutta oletkaan keksinyt seuraavaksi...

V
Kesäkukkien siemeniä valmistuu hurjaa vauhtia ja niiden kerääminen säilöön ja ensi vuoden esikasvatukseen on käynnissä. Akileijat, krassit, kehäkukat... Saisikohan purppuraheisiangervon siemenistä kasvatettua uusia pensaita?
siemenkodat kuin kukkia

VI
Sumuiset aamut keräävät kastetta kasvien lehdille. Kastelua ei enää tarvita pihan kasveille ja niinpä pihan vesisäiliöt ja kastelukannut pestään ja kuivataan ja viedään säilöön odottamaan kevätaurinkoa.

kastetta


Näillä kuvilla ja tunnelmilla osallistun viimeiseen #kukkailotteluun ja 
toivotan kaikille ihanaa alkavaa lokakuuta - muistakaa olla varovaisia kynttilöiden kanssa!

-Pia-

 
kesän viimeinen orvokki


2 kommenttia:

  1. Kaunista!<3 Kiitos Pia osallsitumisesta, enkä toki ole kokonaan Kukkailottelua lopettamassa, mutta pientä vaihtelua hetkeksi Perjantaimyysseillä!:)
    Onnea uusille urille, jos sellaisille olet suuntaamassa!<3 Meillä mies siirtyi alkuvuodesta yrittäjäksi, on tykännyt, vaikka aika tavalla helpompaa on olla palkansaajana jollain toisella.

    Ihanaa lokakuuta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjantaimyyssit kuulostavat kivoilta :) Taitaa myysseihin kuulua joskus kukkiakin ;)
      Ihanaa vaikkakin sateista lokakuuta sinullekin <3

      Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)