tiistai 29. elokuuta 2017

#100syytä #yhdessä

Superviikonloppu takana!

Viikonloppuna käynnistyi sadan päivän mittainen juhlakausi Suomen satavuotissynttäreihin!

Meilläkin siis juhlittiin - Jokelassa!

Kylän kädentaitajat, yhdistykset, yrittäjät ja lukuisat vapaaehtoiset järjestivät kaksipäiväisen #yhdessä - viikonlopun, joka veti yleisöä erilaisiin tapahtumiin satamäärin.

Myös me kublolaiset olimme paikalla.

Lauantaina kävimme maalaamassa osan Jokelan virallisesta graffiti-seinästä valkoiseksi. Ja sunnuntaina meillä oli sinistä maalia mukana, jolla kaikki halukkaat saivat maalata seinään #100syytä rakastaa kotiseutua.

Seinä täyttyikin nopeasti kotiseuturakkautta kuvaavista aforismeista, maininnoista yhdistyksistä tai paikoista Jokelassa. Yksinkertaisimmillaan #jokela kertoo kaiken <3

#100syytä #satasyytä


Suurta suosiota keräsivät myös tubettaja Lazy watchsmith, joka rakensi pienen pajan juhla-alueelle ja työsti pieniä esineitä siinä samalla jutustellen ihmettelijöiden kanssa, ja Mutsi on MäSä -bloggaaja, joka esitteli ja kädestä pitäen opasti kantoliinojen käyttöä - lapsiarjen yksi pelastaja :)

Kublon toinen perustajajäsen RouvaSana keräsi kokoon sunnuntain Kublon tapahtumat - kurkkaapa tänne :)  Löydät sieltä lisää kuvia ja tunnelmia.


Meillä oli kiva viikonloppu - toivottavasti sinullakin!

-Pia-





2 kommenttia:

  1. Ai maailma, kun tuo sinun ensimmäinen kuvasi on rakennettu oivaltavasti - hyvä Pia!

    Ja hei, miten hyvää energiaa tulvillaan oleva päivä meillä Jokelassa olikaan. Lämmin kiitos sinulle, teille ja meille kaikille <3! Tervetuloa syksy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3
      Itsekin huomasin tuon mahdollisuuden kun kuvia tallensin koneelle...

      Päivä meni tosi nopeasti ja oli ilo huomata, että seinämme herätti mielenkiintoa :) Sain ystävältäni viestin, että graffitiseinä oli huippu idea! :)

      Mukavaa sadepäivää ja elokuun loppua!

      Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)