sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Valoa


Vaikka yleensä laitan kyntteliköt ja muut ulkovalot vasta ensimmäisenä adventtina, niin nyt oli kyllä pakko laittaa ensimmäiset jo pyhäinpäivänä. Olin niin innoissani hankinnastani, että se oli pakko jo laittaa ulos valaisemaan. Löysin sattumalta hauskasti taivulteltavan valosarjan (Sirius Knirke) ja tiesin heti mihin ne asettelen. Taidanpa hankkia niitä lisääkin - terassien kaiteiden kukkalaatikot vaativat myös valaistusta :)

Ulkona vihmoo vettä ja tuulee ja pimeys valtaa kohta jo mielenkin - vaikka pidänkin syksystä ja myrskyävästä tuulesta. Odotan jo innolla ensilunta - pieni kerros jo muutama viikko sitten sateli pääkaupungissa, mutta ei meillä... Eikä se kaupungissakaan pysynyt kuin aamupäivän...

Pyhäinpäivänä oli ohjelmassa perinteisesti isovanhempieni ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös oman isäni haudalla käynti. Kynttilöiden sytytys läheisten muistoksi on terapeuttista. Omalle isälle sytytän kynttilän haudalle joka viikko.

Moni ystävistäni on viettänyt tänä viikonloppuna Halloween-juhlaa... Minulle tuolla juhlalla ei ole merkitystä. Itse olen enemmän perinteisten suomalaisten tapojen ja juhlien kannattaja. Mutta valoa ja yhdessäoloa pimeään syksyyn tuovat molemmat tavat. Ja sehän on tärkeintä.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. Antaa tosi paljon kirkasta valoakin :D - oikein onnistunut ostos.

      Poista

Kiitos kun kävit - ihanaa, jos jätit käynnistäsi viestin :)